Jeg ville fornye mit liv

Så jeg besluttede mig for at ændre min frisure. Jeg gik til min frisør i Valby, og hun gav mig et fantastisk nyt look! Nu føler jeg mig mere selvsikker og klar til at tage kampen op med verden. Tak, frisør i Valby!

Jeg ville fornye mit liv, fordi min kæreste og jeg var gået fra hinanden. Vores forhold var ikke gået godt i et stykke tid, og vi var vokset fra hinanden. Jeg følte, at jeg havde brug for en forandring, så jeg besluttede mig for at ændre min frisure.

At gå til frisør syntes jeg var en fantastisk kur mod hjertesorger. Og det var det! Min frisør i Valby gav mig et fantastisk nyt look. Hun lyttede til mine ønsker og gav mig præcis det, jeg havde brug for. Nu føler jeg mig mere selvsikker end nogensinde og er klar til at tage imod alt, hvad der kommer på min vej.

Moderne frisure, som du kan overveje

Der er den perfekte mellemlængde, der kan styles glat og lige eller pjusket og bølget.

Der er også en bob, som er en klassisk frisure, der kan bæres poleret og raffineret eller rodet og med et sengetøj i hovedet.

Desuden er der pixie cut, hvis du er på udkig efter en dramatisk forandring, kan du vælge en kort og sød pixie-klipning.

Uanset hvad din grund er til at ville ændre dit look, er en ny frisure altid en god måde at forny dit liv på. Så hvis du føler, at du har brug for en forandring, så book en tid hos din lokale frisør. Du vil blive glad for, at du gjorde det.

Andre måder at komme igennem et brud

Der er mange, der vælger frisøren, når de går igennem et brud. Du kan også vælge at gøre andre ting, der får dig til at få det bedre. Det kan du gøre:

Tal med dine venner og din familie om det, du går igennem. De vil være i stand til at give dig støtte og forståelse.

Bliv involveret i en ny hobby eller aktivitet. At gøre noget nyt kan hjælpe dig med at få tankerne væk fra dit brud og få dig til at få det godt med dig selv.

Træn. Motion frigiver endorfiner, som har humørfremmende egenskaber.

Spis sundt. Hvis du spiser næringsrige fødevarer, vil det være med til at forbedre dit humør og give dig energi.

Gå til en terapeut. En terapeut kan hjælpe dig med at bearbejde dine følelser og give dig redskaber til at håndtere vanskelige situationer.