Find det rette rengøringsfirma på Østerbro

Når man som privatperson eller erhvervsdrivende i den danske hovedstad skal finde et rengøringsfirma Østerbro, er det væsentligt at have nogle basale ting for øje. Har firmaet stor erfaring i rengøringsbranchen? Spænder deres opgaveløsninger inden for et bredt felt? Tager virksomheden udgangspunkt i kundens specifikke ønsker og behov, og har de et service- og kvalitetsniveau af højeste standard? Ydermere er det relevant at have i tankerne, at de produkter, som dit rengøringsfirma på Østerbro anvender, er miljøvenligt og svanemærket.

Hvis du som forbruger har ovenstående med dig, når du skal vælge dit rengøringsfirma på Østerbro, har du grundlæggende et godt udgangspunkt for at vælge de helt rette rengøringsspecialister for dig. Ydermere er det en vigtig ting at have in mente, at den service der leveres, er personlig og fleksibel. I en tid hvor teknologien udvikler sig i raketfart, er det vigtigt at holde fast i menneskelige kerneværdier, som robotstøvsugere og andre mekanismer ikke kan give.

Rengøringsfirma med certificering?

Der findes forskellige typer af certificeringer, som rengøringsfirmaer opererer med. Enten har firmaerne papir på denne certificering, eller også baseres deres kvalitetsstyring på nogle principper bag. Certificeringer der er værd at nævne, kan eksempelvis være INSTA 800 og ISO 9002.

INSTA 800 er grundlæggende en nordisk standard for måling af rengøringskvalitet. Idéen bag er, at kommunikationen mellem parterne i rengøringsbranchen lettes. Den bruges altså som en målestok for kvaliteten af rengøringen. Dette finder sted uafhængig af hvilke midler, systemer eller metoder der bruges, eller hvor ofte der rengøres. Det kan siges at være en standard, som har til hensigt at være fuldstændig ens for alle parter. På den måde dannes der grundlag for, at alle i rengøringsbranchen og deres kunder taler samme sprog.

ISO 9002 kan siges at have ensartede intentioner, da denne også specificerer krav til kvalitetsstyring, der har til hensigt at sikre, at leverandøren af produktet lever op til en vis kvalitet.