nyt fjernvarmeanlæg

Tid til nyt fjernvarmeanlæg inden vinteren rammer?

Har du overvejet at få et nyt fjernvarmeanlæg? Hvis du ønsker varme på både en mere økonomisk og miljøvenlig måde, så kan det godt betale sig at læse lidt mere om fjernvarme og hvad det kan betyde for dig.

Nyt fjernevarmeanlæg – hvorfor det?

Måske er du træt af telefonsælgeren som konstant ringer for at overtale dig til at skifte over til et andet varmesystem. Måske får du aldrig helt sat dig ind i det han fabler om. Det kan nemlig nogle gange godt virke forvirrende, og hvis du da ikke lige havde overvejet at skifte til nyt fjernvarmeanlæg, så har du med stor sandsynlighed ikke sat dig ind i hvad det går ud på. Naturligt nok. Det kan dog godt betale sig at sætte sig lidt ind i det, hvis du vil vide hvordan både du og kloden slipper billigst.

Først og fremmest er det godt at få på plads, præcis hvad fjernvarme er og hvad det kan. Fjernvarme fungerer egentlig ved, at opvarmet vand bliver cirkuleret rundt mellemforbrugerne og fjernvarmeværket. Deraf ordet fjernvarme. Det er en både miljøvenlig og billig måde at få varme på. Det i sig selv taler stort for at få nyt fjernvarmeanlæg. Faktisk har naturgas de samme to fordele, så det er ikke nødvendigvis fordi at det ene er bedre end det andet. Det kommer an på hvad du foretrækker.

Hvordan får du varme hjemme hos dig?

Varme er en ting vi har brug for, så vi har sikkert alle et system til at sørge for at vi får varmet hjemmet op i de kolde stunder. Det er hvad enten det er via oliefyr, naturgas, fjernvarme eller andet. Når du ved hvilken form for varmekilde du har hjemme hos dig, kan du sammenligne med et nyt fjernvarmeanlæg. Måske bruger du allerede fjernvarme, men hvor gammelt er anlægget eller varmepumpen? Det er også ganske vigtigt at tage med ift. om dit anlæg er økonomisk og miljøvenligt.

En helt anden faktor der spiller ind, er om dit fjernvarmeanlæg er installeret korrekt. Vidste du f.eks. at teknologisk institut har konstateret at der er fejl i installationen i mere end 50% af danske hjem med fjernvarme. Det er fejl som bliver dure i længden! Derfor kan det som minimum godt betale sig at få serviceret din varmesystem, Et autoriseret VVS firma kan nemlig konstatere om alt er som det skal være eller om det bedre kan betale sig for dig at få et helt nyt fjernvarmeanlæg installeret.