wordpress hjemmeside

WordPress hjemmeside optimerede vores forretning

Har du som virksomhedsdrivende, en WordPress hjemmeside tilknyttet din forretning? For os har det vist sig at være en virkelig god tilføjelse. Hvorfor, skal jeg nok komme nærmere ind på nedenfor.

Derfor fik vi en WordPress hjemmeside

Du er måske nok klar over at det har stor betydning at du også er synlig online, når det kommer til at sælge dine varer. Det var vi, men præcis hvor vigtigt det vigtigt det egentlig er, vidste vi ikke. Ikke før vi fik set resultatet af vores egen wordpress hjemmeside. Den har nemlig vist sig at være ret værdifuld for vores virksomhed, i forhold til at blive fundet online. I dag er det ofte ikke nok at det kun er lokalområdet der kender til ens virksomhed.

Netop her kan en WordPress hjemmeside hjælpe med at sprede budskabet om din forretning og det den kan tilbyde. Med en hjemmeside har du mulighed for at fortælle folk fra nær og fjern hvem du er, hvad du sælger og hvordan det kan være til gavn for dem som besøger din hjemmeside. Vi fik et professionelt firma til at sætte hjemmeside op for os. Det er også dem der har optimeret den, således at vi nemt kan blive fundet i søgemaskiner som Google.

Fik webshop tilknyttet

Til at starte med fik vi bare opsat en WordPress hjemmeside, hvor vi delte information om vores virksomhed og ydelser. Det eksterne firma optimerede den for os og gjorde layoutet lækkert og brugervenligt. Senere har vi dog valgt også at tilknytte en webshop vores hjemmeside. Hvor det før kun var info om vores virksomhed vi delte, så giver vi nu også de besøgende mulighed for at handle hos os online.

Det giver os selvfølgelig også en hel del at folk nu kan købe vores varer på nettet. På den måde behøver folk ikke komme til os rent fysisk, og det er jo ganske belejligt hvis man bor i den anden ende af landet. Ja, de fleste virksomheder har måske efterhånden en webshop tilknyttet deres forretning. Nogle sælger endda udelukkende online. Det er vel næsten mere reglen end undtagelsen i dag at have en webshop faktisk.

Vi har nok været lidt sent ude. Dog er det aldrig for sent at starte en webshop eller oprette en WordPress hjemmeside. Det er bare om at komme i gang. Det var selvfølgelig nok det der holdt os tilbage – at vi ikke rigtigt vidste hvordan vi kom i gang. Et par søgninger online og et par opkald til et webbureau fik os i gang, og vupti så var vi lige pludselig godt på vej.