firmaarrangement

Afhold et firmaarrangement som ikke er som de andre

Har jeres virksomhed det næste firmaarrangement i støbeskeen? Eller er der tænkt bare den mindste smule på det? Så hjælper vi jer med hvordan I får det bedste arrangement, som ikke er som alle de andre.

Hvilken form for firmaarrangement vil I afholde?

Først og fremmest er det selvfølgelig ideelt at have på plads, hvilken for for event I ønsker at afholde i jeres virksomhed. Mangler I stadig at få overstået julefrokosten, forsøger I at planlægge den næste store sommerfest, eller er der et jubilæum eller stor konference i vente? En virksomhed som After Work Arrangement kan hjælpe jer med at sammensætte lige det firmaarrangement I er ude efter.

Måske har I egentlig ikke mange tanker omkring arrangementet udover titlen. Det kan også være I allerede har et hav af ideer, som I blot mangler koordinering af. Uanset hvad kan A.W.A hjælpe jer med at arrangere og skræddersy et event som er jeres virksomheds ånd. Har I allerede alle ideerne, arbejder de med dem. Er I blanke, så skaber de hele eventet fra start til slut.

Kør formel 1 eller bliv stjernekok for en aften

Uanset om det er en kæmpe fest I står over for eller om det er et indslag til en konference eller andet, så er muligheder næsten uendelige. A.W.A har nemlig et kæmpe netværk inden for adventure, action, foredrag, kultur, musik, dans, mad, drikke og samarbejde. Der er altså både mulighed for læring, teambuilding og det rene spas. For eksempel kan jeres medarbejdere komme ud og køre formel 1 i en simulator, tage på flødebolle kursus, skyde lerduer, smage på whisky og meget mere.

Der er også mulighed for samarbejds øvelser som at gå på opdagelse i byen og løse mordgåder eller kaste sig ud i ø-dyst på Flakfortet. Ja, faktisk er der noget for enhver smag. Mens nogle er til samspils lege, er andre måske mere interesserede i at prøve sushi skole eller vinsmagning. Det vigtigste er at jeres firmaarrangement bliver sjovt, underholdende og uforglemmeligt. Det skaber nemlig glæde og gode samtale emner blandt kollegerne.

Investér i jeres medarbejdere

Det kan godt betale sig at tænke på sine medarbejdere i form af et firmaarrangement eller anden gode som gaver eller en bonus. Mange virksomheder afholder større arrangementer når de har opnået bestemte mål. Det er nemlig en gode måde for virksomheden at vise at de værdsætter deres medarbejdere og det arbejde de gør. At vise taknemmelig er noget jeres medarbejdere typisk vil værdsætte, ved at fortsætte det gode arbejde.