Frokostordning i København til dig og din virksomhed

Frokostordning i København til dig og din virksomhed

Hej alle sammen! I dag skal det handle om en super lækker frokostordning i København, som I kan få i jeres virksomhed. Jeg vil fortælle om, hvilken virksomhed det er, der leverer det, og så skal vi tale lidt om, hvad de laver af mad. Læs med i dag på bloggen og lær meget mere.

Nordic Catering frokostordning i København

I dag på bloggen skal det som sagt handle om Nordic Catering, som har en super lækker frokostordning i København – læs mere her. Denne frokostordning er hurtigt blevet super populær hos virksomheder i København, fordi deres helt store passion for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost bare skinder igennem hver eneste dag. De har denne mission, og det er uden undtagelser. Deres frokostbuffet er planlagt og tilberedt, så de altid møder op med en solid frokost, som møder alles behov i både store og små virksomheder. Kvinder som mænd, store som små, søde tænder og sunde fitness typer, veganere og kødelskere. En god, solid frokost giver masser af energi til resten af arbejdsdagen til alle lige fra kødspisere til veganere, og dette ved de i Nordic Catering.

Frokost kan være en socialt samlingspunkt

Det er virkelig en rar pause, når klokken bliver 12.30 og det er tid til at spise frokost. Alle går fra deres koncentrerede jeg og ind i en mere afslappet tilstedeværelse, hvor man kan tale om familien, TV-shows eller andre ting, som sker i ens liv. Det kommer selvfølgelig tit til at handle om arbejde, men det er godt at bruge frokostpausen til lige at tømme hovedet og tale om noget andet. Eller måske tale om en dum kunde. Dette vil Nordic Catering gerne hjælpe til med deres frokostordning i København. De leverer maden fra deres centralkøkken i Valby til både store og små virksomheder i København og Storkøbenhavn. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan levere til din virksomhed, så kan du altid kontakte dem for at høre.Du kan finde deres kontaktinformation inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til lidt længere oppe i denne blogpost. Derinde kan du også se selve menuen, som de leverer til de mange virksomheder, som dagligt gør brug af ordningen. Det lyder virkelig lækkert, og så er der endda kage om torsdagen. Mums. Hvis du har fået lyst til at prøve dette, så kan du få en prøveuge, når du kontakter dem, så du kan se, om det fungerer i din virksomhed.

Læs også mere lige her.