kundetilfredshedsundersøgelse

Kundetilfredshedsundersøgelse gavner virksomheder

Hvis ikke din virksomhed allerede har gjort brug af en kundetilfredshedsundersøgelse, så lad mig forklare dig hvorfor det vil være et godt aktiv for din forretning. Det kan nemlig oftest godt betale sig at investere i sine kunder.

Derfor er en kundetilfredshedsundersøgelse en god ide

Det giver god mening at investere i tilfredse kunder. Det er nemlig de tilfredse kunder som lægger penge i din forretning, og med stor sandsynlighed ikke blot en enkelt gang. Af den grund er det en god ide at få foretaget en kundetilfredshedsundersøgelse. Den kan nemlig hjælpe med at finde frem til hvor I som virksomhed står stærkt, jog hvor I børforbedre jer, når det kommer til jeres kunder.

De fleste virksomheder lever af deres kunder. Netop derfor er det vigtigt at vide hvordan du gør dine kunder tilfredse. Ja, faktisk skal vi som virksomhed ikke kun stræbe efter tilfredse kunder. Vi skal helst gå skridtet videre og stræbe efter at få loyale kunder. Det er en proces som kræver tid og engagement. Første skridt i den retning er at finde ud af hvor tilfredse dine kunder er, og hvordan du får mere tilfredse kunder.

Vær opmærksom på dine styrker og svagheder

Som virksomhed kan det være svært selv at se hvor man skal forbedre sig, og selv hvis man kan se det, kan det være en udfordring at finde ud af hvordan man forbedrer sig på det givne område. Det er her en kundetilfredshedsundersøgelse kommer ind og gavner jer. Man kan sagtens gå helt lavpraktisk og selv foretage en kundetilfredshedsundersøgelse, men de bedste resultater opnås som regel, når professionelle udarbejder en sådan undersøgelse for jer.

Alt efter ressourcer, kan man altid starte med selv at lave en undersøgelse. Gå på nettet og find ud af hvilke spørgsmål som vil være gode at stille i en kundetilfredshedsundersøgelse, og send så spørgeskemaerne ud til kunder eller giv dem til besøgende i butikken. Dog er pengene oftest rigtig godt givet ud, ved at lade et professionelt firma stå for den del. De kan nemlig helt objektivt udarbejde passende spørgsmål, og sørge for hele processen fra start til slut.

Se det som en investering i din forretning

Når du overlader hele processen til et professionelt firma, så sørger de for at udarbejde spørgsmål, stille dem til dine kunder, analyserer på dem efterfølgende for til sidst at give din virksomhed resultaterne. På den måde kommer I til at kende jeres svagheder. Dem kan sådan et firma også typisk tilbyde kurser i at vende til styrker.